Срамота? Какво се случва в тази зала?!“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Срамота? Какво се случва в тази зала?!“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Борисов: Срамота! Какво се случва в тази зала?!

„ Срамота? Какво се случва в тази зала?! “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

Според него майка му, която е умряла и е била учителка е щяла да бъде надълбоко възмутена.

Борисов разкри с кой има сделки – Кирил (Кирил Петков), Асен (Асен Василев), Лена (Лена Бориславова) …, която единствено е държала преносимия компютър обаче. Той разкри, че е попитал кой написа в този преносим компютър, в който имало имена. А другояче той е бил с Десислава Атанасова, Томислав Дончев.

Лидерът на ГЕРБ разкри, че „ сглобката “няма да бъде съборена поради избора на подуправител на НЗОК Момчил Мадов. Той подсети, че подуправителят е трябвало да бъде на ГЕРБ. „ Еднолично Промяната ръководи НЗОК, Здравното министерство, а от нас се изисква взаимност и за електронните предписания “, сподели той. Борисов изясни, че подуправителят да е от ГЕРБ е бил „ пакетна “ договорка.

 

Иначе Борисов разкри, че нервите му са доста здрави и изясни, че причина за това са, че възможностите ни за Шенген към този момент действително са доста по-големи и за еврозоната също, нищо, че държавното управление е паянтово, само че е добре „ съединено “. Утре се чака да станат ясни отчети за напредъка ни по пътя към Шенген.

Бойко Борисов коментира и връзките между акад. Николай Денков и Делян Пеевски. Той подсети, че „ Пеевски е умел за разлика от учения “, „ Те запълват сега вакуума в ръководството “, изясни още водачът на ГЕРБ.

Относно СОС, водачът на ГЕРБ отговори: „ Склонни сме да спасяваме София от спасителите “.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР